smedersgilde banner

Smeed Materiel om te Verkopen

Regels voor deze rubriek

  1. advertenties plaatsen is gratis en aleen voor leden
  2. nieuwe advertenties komen bovenaan de lijst
  3. advertenties blijven 1 maand staan, graag bericht bij verkoop

Let Op - Geen Garantie

Het gilde is niet verantwoordelijk voor de qaulity of condtie van dingen gekocht of verkocht op basis van hier vermeld. Vermelding op deze pagina is volledig de verantwoordelijkheid van de verkoper en het gilde biedt geen garantie of regres voor de koper. Caveat Emptor.

Om te Verkopen

Smidse Vieling

Beste Smedersgilde,

Wij hebben een pand gekocht dat vroeger een smederij was. De Smidsehal is nog volledig in de toestand van hoe de smid ze gebruikte. Wij gaan dit pand binnenkort renoveren en al het materiaal moet herbestemd worden. Deze zondag, 21 oktober, houden we een veiling om de toestellen van de smid te verkopen.

SAMEN OP STRAAT
21 OKTOBER 2018 is het in Winksele Samen Op Straat, een groots dorpsfeest vol animatie en gezelligheid. Wij zetten de deuren van De Smederij open! En dat is een unieke kans, want het is de laatste keer dat je het authentieke gebouw en atelier zult kunnen bezichtigen voor we beginnen met verbouwingswerken! In het smidse atelier zullen we ook Adept bier verkopen én veilen we de originele toestellen van de smid! (Binnen in de Smidsehal verkopen we Adept en veilen we de originele toestellen van de smid! We hangen gedetailleerde plannen op van de verbouwingen die deze winter van start gaan en lichten ze met plezier toe. Dus ja, waarom zou je niet langskomen?

Veiling van de Toestellen

In de Warotstraat 4 was er al van begin vorige eeuw en gedurende twee generaties een actieve smidse. Het originele uithangbord hangt nog aan de voorgevel en je kan het logo van de smid nog herkennen op een van de oude toestellen! In het atelier vind je een authentiek aambeeld, oven, tangen voor diverse handelingen, wals- en snijmachines en nog zo veel meer! Vandaag is zijn atelier nog in de oorspronkelijke staat terug te vinden. Wij smeden echter nieuwe plannen en willen plaats maken voor nieuwe ambachten. Daarom willen we geïnteresseerden graag de kans geven om nieuw leven te geven aan deze authentieke toestellen en instrumenten.

alvast bedankt en vriendelijke groeten,
Jana
Stessel